Work Stuff Magneto

2200 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Mikrofibër me magnet të integruar, për të parandaluar njollat e ujit në bojë.

• Mjafton ta vendosni produktin nën pasqyrë ose në një vend tjetër problemi që uji të rrjedhë drejtpërdrejt në mikrofibër dhe jo në bojë.

• Falë magneteve speciale, mikrofibra mund të vendoset si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht.

• Paketimi përmban dy mikrofibra, një për çdo pasqyrë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Magneto