Work Stuff Monster XS Drying Towel

2000 Lek

Në magazinë

  • Një lloj modern i peshqirëve tharës me një lloj unik të fibrës koreane “Twisted Pile”.
  • Karakterizohet nga një absorbueshmëri shumë e lartë dhe fibër që thahet shpejt.
  • Struktura e dendur dhe delikate e mikrofibrave nuk lë gërvishtje dhe është e sigurt për çdo lloj boje.
  • Për shkak të madhësisë së tij, është ideale për tharjen e vendeve të vështira për t’u arritur dhe të gjitha qoshet dhe çarjet.
  • Fibra me cilësi të lartë ju lejon të punoni pa rrezikun e lënies së vijave në bojën e makinës.
  • 50×55 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Monster XS Drying Towel