Work Stuff Prince Drying Towel Double Side Twisted Pile

3500 Lek

Në magazinë

  • Një lloj modern i peshqirëve tharës me një lloj unik të fibrës koreane “Twisted Pile”.
  • Karakterizohet nga një absorbueshmëri shumë e lartë dhe fibra që thahet shpejt.
  • Struktura e dendur dhe delikate e mikrofibrave nuk lë gërvishtje dhe është e sigurt për çdo lloj boje.
  • E përkryer për tharjen e makinave të mesme dhe të mëdha.
  • Peshqiri është i dyanshëm dhe ka një shtresë fibrash edhe në skajet.
  • Fibra me cilësi të lartë ju lejon të punoni pa rrezikun e lënies së vijave në bojen e makinës.
  • 55×50 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Prince Drying Towel Double Side Twisted Pile