Work Stuff Squally Wheel Brush

3500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Një furçë profesionale për larjen e disqeve me qime më të buta në krahasim me furçat klasike.

• Ka absorbueshmëri të lartë dhe sipërfaqe të madhe larëse.

• Për të përmirësuar komoditetin e punës, doreza është veshur me një sfungjer të veçantë.

• Krahasuar me produktin SQUALL, modeli SQUALLY është më i vogël dhe mund të arrijë në të çarat më të vogla të disqeve shumë lehtë.

• Madhësia: 38 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Squally Wheel Brush