Work Stuff Typhoon Wash Pad

2500 Lek

Në magazinë

Përshkrim

• Sfungjer për larjen e makinave, e krijuar për profesionistët si dhe për të gjithë të apasionuarit e makinave.

• Karakterizohet nga absorbueshmëri e lartë dhe një sipërfaqe e madhe larëse, falë së cilës lehtëson dhe shpejton shumë punën.

• E përbërë nga një mikrofibër delikate dhe e dendur që nuk lë gërvishtje.

• Forma ergonomike parandalon rënien.

• Qepja brenda dorezës siguron një përshtatje të sigurt që përkthehet në stabilitet më të mirë gjatë punës.

• Madhësia: 22×18 cm

• Pesha: 120 g

Shënim: Mos harroni të lani produktin përpara përdorimit të parë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Typhoon Wash Pad