Work Stuff Work Bottle

1000 Lek

Në magazinë

Krahaso

Përshkrimi

• Shishe pune për përzierjen ose hollimin e solucioneve të ndryshme.

• Ka një vend të veçantë për vendosjen e emrit të produktit dhe matjet janë të printuara në shishe.

• Kokë spray e markës “CANYON”.

• Kapaciteti 1 L

• Një nga produktet bazë për çdo studio detailing dhe entuziast të detajimit.

• Materiali HDPE

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Work Bottle