Work Stuff Zephyr Waffle Towel

1400 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Një mikrofibër për pastrimin e xhamave të makinave dhe sipërfaqeve të tjera prej xhami.

• Pëlhura ka një strukturë waffle, falë së cilës nuk lë gërvishtje, vija dhe njolla në xhami.

• Materiali është i shkëlqyeshëm për thithjen e ujit të tepërt nga elementi i pastruar.

• Mund të përdoret edhe për pastrimin e tapicerisë dhe për punime të tjera brenda veturës.

• Madhësia: 35×35 cm

• Dendësia: 400 g/m²

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Zephyr Waffle Towel