Të gjitha produktet

Duke shfaqur 3 rezultatet

Filtrat:
 • Vaj per makina 5W-40

  Slovenoil NM Power SAE 5W-40

  API: SN, SM/CF, ACEA: A5/B5-10 , ACEA: C2-10, C3-10 , MB-Approval 229.51, BMW Longlife 04, VW 502.00, VW 505.01, Porsche A40 Ford WSS-M2C948-B Plus, MTU Type 2, Renault Truck RLD/RLD-2, Caterpillar: ECF2, ECF 1a, ZF: TE-ML-07C

  Vaj multigradë i efektit të lartë për afate të zgjatura të ndërrimit të vajit për motora dizell dhe me benzinë EUR-4, EUR-5 dhe EUR-6 me apo pa turbo.

  5w-40 1Liter, 5w40 4Litra, 5w-40 60Litra dhe 5w-40 205Litra.
  990 L Shto në shportë
  Krahaso
 • Vaj per makina 5W-30

  Slovenoil NM Power SAE 5W-30 API: SN, SM/CF, ACEA: A5/B5-10 , ACEA: C2-10, C3-10 , MB-Approval 229.51, BMW Longlife 04, VW 502.00, VW 505.01, Porsche A40 Ford WSS-M2C948-B Plus, MTU Type 2, Renault Truck RLD/RLD-2, Caterpillar: ECF2, ECF 1a, ZF: TE-ML-07C Vaj multigradë i efektit të lartë për afate të zgjatura të ndërrimit të vajit për motora dizell dhe me benzinë EUR-4, EUR-5 dhe EUR-6 me apo pa turbo. 5w-30 1Liter, 5w-30 4Litra, 5w-30 60Litra dhe 5w-30 205 litra
  1,090 L Shto në shportë
  Krahaso
 • SlovenOil ATF D III

  SlovenOil ATF D III

  GM Dexron III G Caterpillar TO-2 GM Dexron II E

  Denision HF-0

  Ford: Mercon M 940127

  ZF TE-ML14 D, ZF TE-ML04D, ZF TE ML09A in 09B

  Allison C4

  MAN: 339-C

  Voith Diwa in Midimat

  Vaj hidraulik për përdorim në transmisione (ndërrues) automatike si dhe sisteme hidraulike të automjeteve. Përdoret edhe në sisteme hidraulike industriale. Vaji në kushte të vështira pune dhe ndërrime të mëdha temperaturore mundëson punë të papenguar të transmisioneve apo sistemeve hidraulike. Vaji për dallueshmëri është ngjyrosur në të kuqe.

  1,090 L Shto në shportë
  Krahaso

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss