Rregullat e kthimit dhe rimbursimit të produkteve

Ju falënderojmë që vizituat  dyqanin tonë, tronix.al. Nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen, jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Kthimi i produktit

Ju  keni 48 orë kohë pas datës së blerjes për të kthyer një produkt.

Ju mund të ktheni një produkt nëse produkti është i dëmtuar ose nuk është siç e prisnit.

Kthimi është i vlefshëm vetëm nëse paraqisni fletën e garancisë së produktit.

Rimbursimet

Në momentim që ne marrim në dorëzim produktin e kthyer nga ju, ne do ju njoftojmë se kur do të aprovohet rimbursimi juaj.

Sapo rimbursimi juaj të miratohet ju do të merrni parate që shpenzuat për produktin, në mënyrën origjinale të pagesës.

Transporti

(Kostoja e transportit nuk është e rimbursueshme)

Nëse ju merrni një rimbursim, kostoja e transportit do të deduktohet nga rimbursimi i akorduar.

Na kontaktoni

Për çdo pyetje mund të na kontaktoni nga e hëna në të shtunë, ora 09:00-17:00.