Politika e privatësisë

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me grumbullimin dhe përdorimin e informacionit personal që marrim nga përdoruesit e portalit.

Ne përdorim informacionin  tuaj personal vetëm për sigurimin dhe përmirësimin e portalit. Duke perdorur portalin tone, ju pranoni mbledhjen  dhe përdorimin e informacionit  në përputhje me këtë politikë.

Mbledhja  dhe  Përdorimi  i  Informacionit

Duke  përdorur  faqen  tonë, mund t’ju  kërkojmë që  të na jepni  informacione  të caktuara  të  identifikueshme  që  mund  tëpërdoren   per  të  kontaktuar  ose   identifikuar  ju. Informacioni personalisht  i  identifikueshëm  mund  të  përfshijë, por  nuk  kufizohet  vetëm  në  emrin  tuaj (“Informacion Personal”).

Të   dhënat e regjistrit

Ashtu  si  shumë  operatorë  të  faqes, ne mbledhim informacionin  që  shfletuesi juaj  dërgon  sa  here  që  vizitoni   faqen  tonë (“Të   hënat e regjistrit”).

Ky   Ditari i  të  Dhënave  mund të përfshijë  informacione  tëtilla  si  adresa e Internetit të  Protokollit të  Internetit (“IP”) të  kompjuterit  tuaj, llojin e shfletuesit, versionin e shfletuesit, faqet e faqes tone  që  vizitoni, kohën  dhe  datën e vizitëstuaj, kohën e kaluar  në  ato  faqe  dhe  të  tjera  statistikat.

Përveç  kësaj, ne mund  tëpërdorim  shërbime  të   palëve   tëtreta, tëtilla  si Google Analytics që mbledhin, monitorojnë  dhe  analizojnë  këtë …

Komunikimi

Ne mund  t’i përdorimin  formacionet  tuaja   personale  përt’ju  kontaktuar me buletinet, materialet e marketingut   ose  per tju  pergjigjur pyetjeve tuaja lidhur me nje product ,ose sherbim.

Seksioni  i Komunikimeve është për bizneset që mund  të  kontaktojnë  përdoruesit  perms  postës  elektronike (gazetatelektronike) ose  metoda  të  tjera.Për  seksionin e plotë  të  zbulimit, krijoni  Politikën  tuaj  të  Privatësisë.

Siguria

Siguria e informacionit  tuaj personal është e rëndësishmepër ne, por mos  harroni se asnjë  metodë e transmetimit  në internet, ose  metoda e ruajtjes  elektronike, është 100% e sigurtë.

Ndryshimet  në  këtë politikë  të  privatësisë

Ne  rezervojmë të drejtën për të përditësuar  ose  ndryshuar  Politikën tone të Privatësisë  në çdo  kohë dhe  ju   duhet  të  kontrollonikë të   Privacy Policy periodikisht.Përdorimi juaj  i  vazhdueshëm  i  Shërbimit  pasi  të  paraqesim  ndonjë  ndryshim  në  Politikën e Privatësisë  në  këtë  faqe do të  përbëjë  pranimin  tuaj  të ndryshimeve dhe pëlqimin  tuaj  për  të  qëndruar  dhe  të  jetë  i  detyruar  nga  Politika e Ndryshuar e Privatësisë.

Nëse  bëjmë  ndonjë   ndryshim material në   këtë   Politikë  të   Privatësisë, ne do t’ju  njoftojmë duke  vendosur  një   njoftim   në  faqen  tone  të  internetit.

Na kontaktoni

Nëse  keni  ndonjë  pyetje  në  lidhje persa i perket rregullave tona , ju  lutemi  na   kontaktoni.