Alux GT

700 L

Kategori:

Përshkrim

Produkt i gatshëm për përdorim, i bërë për diskun  e rrotave.

Largon papastërtitë ditore, ngjyrosjet dhe sedimentet.

ZONA E APLIKIMIT: Shina rrotash alumini dhe faqet e jashtme të aluminit

 METODA E PERDORIMIT:

Produkti është gati për t’u përdorur pa u holluar.

Spërkatni sipërfaqen që dëshironi të pastroni dhe pas 30-60 sekondash lajeni me ujë me presion te larte.

Gjithashtu mund të aplikoni produktin me furçë, e cila është më e sigurt.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Alux GT”