Biçiklete Max 12″ GTR

7,990 L

Përshkrimi

Kjo bicikletё 12″ e markёs Max GTR pёr fёmijё mbi 18 muajsh ёshtё dizenjuar pёr ti dhёnё kёnaqёsi dhe komoditet ndёr vite. Kjo bicikletё pasqyron njё stil tё vecantё me elementet e vecantё qё e karakterizojnё: trupi me nje strukturё celiku, pedale plastike dhe dy rrota shoqёruese pёr tё mbajtur ekuilibrin. Sistemi transmisinoit me 1 shpejtësi, i cili ofron njё transmision të shpejte dhe të saktë.Kjo biçikletё ka njё sistem frenimi linear me peshё 9 kg. Fëmija juaj do të shijojё aventurën e pilotimit në automjetin e tyre të parë dhe ju do të shijoni dhe do të kontrolloni ate në çdo fazë të mësimit.

  • Struktura : Celik
  • Rrota : 12″
  • Pedalet : Plastike
  • Pesha : 9 Kg

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Biçiklete Max 12″ GTR”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh