Car Fragrance Back Seat

700 L

Kategori:

Përshkrim

Aromantizues

Freskimi i ajrit të brendshëm të makinës

Ndalojnë aromat dhe freskojnë ajrin për një kohë të gjatë. Janë të lehta për t’u përdorur.

         Përdorimi:

  1. Spërkatni produktin pa holluar.
  2. Për rezultate më të mira spërkatni në sipërfaqet e tekstilit.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Car Fragrance Back Seat”