Carnauba Wax

1,450 L

Kategori: ,

Përshkrim

Paste natyrore makine me cilësi të lartë që mbron trupin e makinës.

Formula e saj bazohet në dyllin tradicional të  karnaubes .

Siguron mbrojtje afatgjatë dhe shkëlqim shtesë të bojës deri në 12 muaj.

Mbulon poret dhe mikroçarjet.

I jep trupit një rezistencë shumë të lartë ndaj kushteve të motit dhe rrezatimit UV.

Menyra e perdorimit:

  1. Duhet të kryhet në një trup të larë plotësisht dhe të tharë makine .
  2. Vendosni një sasi të vogël dylli në pjesët e trupit të makinës duke përdorur aplikuesin e bashkangjitur.
  3. Pasi të keni përhapur dyllin në trupin e makinës, lëreni të ngurtësohet për disa minuta.
  4. Lustroni me lëvizje rrethore me leckën e përfshirë mikrofibre derisa të zhduken njollat ​​dhe pastaj pak më shumë derisa të merret një sipërfaqe me shkëlqim .

Shënim: Mos e perdorni ne siperfaqe te nxehta ose te ekspozuar nen  rrezet e diellit.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Carnauba Wax”