Ceramic Wax

1,499 L

Kategori:

Përshkrim

Gjeli  automobilistik i gjeneratës më të re i projektuar për forcimin e trupave të makinave.

Formula etij unike kuarc-qeramike me shtimin egjelit carnauba siguron mbrojtje dhe shkëlqim të qëndrueshëm (deri në 12 muaj) në bojën e makinës.

Produkti gjithashtu siguron rezistencë shumë të lartë ndaj kushteve atmosferike, rrezeve UV dhe krijon veshje super hidrofobe në trupin e makinës e cila rrit ngjyrën e saj.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Ceramic Wax”