Clean Engine

700 L

Kategori:

Përshkrim

Pastrues motori

Shumë efektive e krijuar për larjen dhe lustrimin e elementeve të motorit. Eshtë e padëmshme për elementët metalikë

        Përdorimi:

  1. Spërkatni në sipërfaqen e ndotur
  2. Prisni 30-60 sekonda derisa produkti të fillojë të funksionojë
  3. Përdorni furçën në rast të elementeve shume te ndotura
  4. Lani gjithçka me ujë me presion të lartë (mundësisht të nxehtë)

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Clean Engine”