Dekoder DVB-T2

2,490 L

Kategoria:

Përshkrimi

– Dekoder DVB-T2 qe mund te shikoni te gjitha kanalet ne formatin digital pa pagese.
– Dekoderi ju lejon të shikoni kanale standarde (SD) dhe kanale për definicion të lartë (HD).
– I pajisur me porte USB qe mund te shikoni filma nga USB-ja juaj ose mund te beni lidhje me USB Wifi.
– Lidhje me fishe HDMI.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Dekoder DVB-T2”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh