Depilator

3,190 L

Me tre koka të ndryshme. Kjo mundëson një depilim të plotë dhe perfekt.
1. kokë për depilimin e trupit.
2. kokë e cila ka funksionin e briskut të rrojes për një depilim më të shpejtë.
3. kokë për zbutjen e lëkurës dhe për heqjen e lëkurës së vdekur.
– Paketimi përmban dhuratë edhe një pajisje tjetër e cila shërben për një pastrim të thellë të fytyrës.
– Kjo pajisje ka pesë koka të ndryshme të cilat kanë funksione të ndryshme si pastrim, heqjen e lekurës së vdekur, heqjen e pikave të zeza, masazhim etj.
– Me bateri të rikarikueshme.
– Përmasat e depilatorit 95 x 55 x 30mm
– Diametri i furçave të fytyrës është 3.5 cm.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Depilator”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh