Solucion per Pastrimin e Gomave

1,100 L

Kategori:

Përshkrim

Produkt alkalik i koncentruar, i projektuar për pastrimin e përditshëm të gomave, diskut të rrotave dhe zbukurimeve të rrotave.

Nuk përmban ndonjë substancë të rrezikshme që mund të dëmtojë sipërfaqen e pastruar.

ZONA E APLIKIMIT:shiritat e rrotave, prerjet e rrotave, rrotat,larje manuale dhe automatike të makinave

METODA E PERDORIMIT

Bëni një solucion 1: 5 – 1:10 me ujë.

Spërkatni sipërfaqen dhe lajeni me ujë me presion të lartë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Solucion per Pastrimin e Gomave”