Filtër Ajri Mann-Filter

Krahaso
Kategoria:

Përshkrimi

– Filtër ajri origjinal Mann Filter i cilësisë maksimale.
– Efikasitet optimal i ndarjes së papastërtive.
– Siguron performancë optimale të motorrit.
– Redukton zhurmën
– Filtron grimca të dëmshme si pluhur, rërë, blozë, madje edhe pika të ujit
– Falë shkallës më të lartë të filtrimit të papastërtive dhe stabilitetit të lartë mekanik, filtrat e ajrit Mann-Filter filtrojnë edhe grimcat më të vogla të pluhurave që futen.
– Për të gjitha llojet e makinave

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Filtër Ajri Mann-Filter”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss