Filtër Nafte Mann-Filter

Krahaso
Kategoria:

Përshkrimi

– Filtër nafte origjinal Mann Filter.
– Dizenjuar për kërkesa të larta për cilësine dhe pastërtine e karburantit.
– Filtrat e karburantit Mann-Filter garantojnë që grimcat e papastërtive dhe uji që mund të përmbajë karburanti, të mos dëmtojnë motorrin, falë sistemit unik të filtrimit.
– Për të gjitha llojet e makinave

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Filtër Nafte Mann-Filter”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss