Fshesë Korenti MAX SC 1001

3,990 L

Kategoria:

Përshkrimi

• Fshesa me korent është një nga pajisjet gjerësisht e përdorur e cila ju lehtëson punën.
• Është e përshtatur për ambjente ku ka vështirësi pastrimi.
• Fshesa është e gjatë dhe ka hapsirën ku grumbullohen papastërtitë
• Fuqia 700 W
• Lloji I depozitës: Gotë plastike
• Kapaciteti i depozitës 0.5 litra

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Fshesë Korenti MAX SC 1001”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh