Fshirese Xhami Mercedes-Benz C-Class

3,490 L

-Per C-Class 2000-2006

-Marka: Bosch

Kategoria:

Përshkrimi

Fshirese xhami per Mercedes-Benz C-Class origjinale

Me version metalik.

Modeli: 3397001801

Insalohen shume lehte dhe shpejt.

Nuk levizin fort qe te bezdisin syrin dhe nuk bejne zhurme gjate punimit.

Kllapa metalike te qendrueshme dhe te forta

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Fshirese Xhami Mercedes-Benz C-Class”