Graso 400g

600 L

Kategori: ,

Përshkrim

Siç ndodh me yndyrnat e lëngshme, udhëzimet e funksionimit për sistemet e transmetimit dhe kushinetave duhet të respektohen. Kjo yndyrë rekomandohet veçanërisht për sistemet e vajosjes qendrore HGV.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Graso 400g”