Graso LIS G 2

1,290 L

SLOVEN LIS G 2

NLGI-2, DIN 51825: KPF2K-15

Yndyrë (graso) litiumi për lubrifikimin e kushinetave të ndryshme rrokullisëse dhe rrëshqitëse, nyjeve etj. Yndyra ka stabilitet të mirë oksidues dhe veti të mira antikorozive. Temperatura e përdorimit -30°C deri 130°C.

Kategoria:

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Graso LIS G 2”