Hekur Me Kaldajë

7,990 L

Kategoria:

Përshkrimi

▫️ Përdorim me avull dhe i thatë.
▫️ Nivele të temperaturës të ndryshueshme.
▫️ Sipërfaqje qeramike.
▫️ Tregues të nivelit të ujit.
▫️ Kapaciteti i ujit 0.8 L
▫️ Tensioni 220-240V
▫️ Frekuenca 50 / 60Hz.
▫️ Fuqia: 1830-2180W.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Hekur Me Kaldajë”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh