Injection Cleaner

1,000 L

Kategori:

Përshkrim

  • Lloji I aditivit: Aditiv per benzine
  • Për të eleminuar probleme të tilla si vështirësia me ndezjen, punën jo të rregullt ta shpijë në minimum, reagimi i ngadaltë ndaj gazit, humbja e energjisë, rezultate të dobëta të gazrave shkarkuese.
  • Efekt afatgjatë deri në 2,000 km.
  • Permbajtja: 300 ml
  • Perdorimi: Një paketë prej 300 ml është e mjaftueshme për 70 litra benzinë. Ky produkt është efikas deri në 2,000 km. Ky aditiv mund të përzihet në çdo kohë me karburantin dhe përzierja është spontane.
  • Kodi: 2522

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Injection Cleaner”