LS – SAE 75W-140

2,500 L

Kategoritë: ,

Përshkrimi

Projektuar për sistemet e transmetimit hypoide me ngarkesë të lartë. Projektuar përautomjete BMW me dhe pa njësi diferenciale, manual dhe më të fuqishme. Rekomandimet e prodhuesit duhet të respektohen.

Miratimi:

  • API GL5

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • BMW Hinterachsgetriebeöl
  • Ford WSL-M2C 192-A
  • Scania STO 1:0
  • VME
  • ZF TE-ML 05D
  • ZF TE-ML 12D
  • ZF TE-ML 16G
  • ZF TE-ML 21D

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “LS – SAE 75W-140”