Mjaltë Për Duhanpirësit- HONEY SMOKERS D+

1,590 L

Përshkrimi

 • Dobitë e Mjaltit Honey Smokers D+:
  – Pastron dhe largon nikotinën
  – Liron kanalin e frymarrjes
  – Ndihmon në problemet e mushkërive
  – Ndihmon sistemin imunitar
  – Pastron gëlbazën
  – Pastron nikotinen duke e zavëncuar me vitamina ushqimore
  – Ndihmon në lënjen e Duhanit, Alkoolit dhe Drogës.
  – Mpreh shikimin
  – Rrit aftësin e të menduarit përkatësisht memorjes.
 • Përdorimi:
  – Një lug çaji mëngjes esëll dhe në mbrëmje një orë para gjumi.
  – Nuk ka indikacione apo varshmëri.
 • Sasia 240 gram

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Mjaltë Për Duhanpirësit- HONEY SMOKERS D+”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh