Solucion Pastrues per Trupin e Makines

800 L

Kategori:

Përshkrim

Produkt shumë i përqendruar, alkalin, i projektuar për pastrimin e trupave të makinave shume te ndotura, faqet e jashtme, gomat, shasitë dhe tarpaulinat me metodën e prekjes ose pastrimit.

Rekomandohet si një produkt universal për larjen e të gjitha llojeve të automjeteve.

Mund të përdoret në larje mekanike dhe pa prekje makinash.

ZONA E APLIKIMIT: makina te  shpërndarjes dhe mallrave të rënda, autobusëve, quads, goma, karroca makinash, lavazhe për tunel dhe porta

METODA E PERDORIMIT

Përdorni një tretësirë uji sipas nivelit të ndotjes së sipërfaqes:

– Spërkatja: sezoni i dimrit 1:30, sezoni i verës 1:50

– Pastrimi i motorit: 1:20

– Larje makinash: 0,5% (50 ml / 10 l ujë)

Paralajmërim: Mos lejoni që tretësira e punës të thahet në trupin e makinës.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Solucion Pastrues per Trupin e Makines”