Ulje!

Organizues Multi Funksional Lëkure dhe Mbulesë për Sedilje Makine

990 L

Organizues i këndshëm për pjesën e pasme të sediljes së automjetit, i cili siguron mbajtjen pastër dhe të rregullt të saj! Dizajn perfekt për përputhje me pjesën më të madhe të automjeteve. Shumë kollaj për t’u pastruar.

Kategoria:

Përshkrimi

Karakteristika:

Organizues i këndshëm për pjesën e pasme të sediljes së automjetit, i cili siguron mbajtjen pastër dhe të rregullt të saj! Dizajn perfekt për përputhje me pjesën më të madhe të automjeteve. Shumë kollaj për t’u pastruar.

Ngjyrat: e zezë/ bojëkafe/ Përmasat: 500 x 650 mm; Materiali: lëkurë.

Ky organizues është i përshtatshëm për 99% të makinave, ka 6 xhepa dhe një çantë prej letre. Çdo xhep / hapësirë mbajtjeje ka specifika te veçanta, përshembull për laptop, çanta, harta, ushqime, revista, libra, pije, çadra, etj.

 

Informacion shtesë

Pesha 0.7 kg

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Organizues Multi Funksional Lëkure dhe Mbulesë për Sedilje Makine”