Solucion Pastrues Per Pjeset Metalike

1,800 L

Kategori:

Përshkrim

I gatshëm për përdorim, produkt pH neutral, i krijuar për heqjen e papastërtive metalike nga bojërat e makinave dhe disqet e rrotave.

Në mënyrë të shkëlqyeshme largon ndotjet e ndryshme të shkrira nga temperatura e lartë, të cilat ngjiten në bojën e makinës dhe në disqet e rrotave.

Kur produkti bie në kontakt me këto papastërti metalike, ekziston një reaksion kimik, gjatë të cilit produkti lëshon një ngjyrim të kuq, që i jep disqeve  të rrotave një efekt .

Në varësi të nivelit të ndotjes, koha e punës mund të zgjasë 3-5 minuta.

Mos e lini të thahet. Nëse po, atëherë përdorni produktin përsëri.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Solucion Pastrues Per Pjeset Metalike”