Quick Shine

700 L

Kategori:

Përshkrim

Shkumë efektive  krijuar për larjen e elementeve të motorit.

Produkti në mënyrë efektive shpërndan ndotjet e naftës dhe papastërtitë.

          Përdorimi:

  1. Spërkatni produktin në sipërfaqen e ndotur
  2. Prisni 30-60 sekonda derisa produkti të fillojë të funksionojë
  3. Përdorni furçën në rast të elementeve shume te ndotura
  4. Lani gjithçka me ujë me presion të lartë (mundësisht të nxehtë)

Paralajmërim: Mos e përdorni në motorë të nxehtë dhe mos e lini produktin të thahet.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Quick Shine”