Radiator Cleaner

700 L

Kategori: ,

Përshkrim

  • Lloji I aditivit: Aditiv per ftohes
  • Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të ftohjes dhe ngrohjes. Nuk përmban acide ose alkaline dhe ka aftësinë të neutralizojë acidet.
  • Permbajtja: 300 ml
  • Perdorimi: Shtoni përmbajtjen në ujin ftohës. Lëshojeni sistemin e ngrohjes të punojnë. Në varësi të shkallës së ndotjes, lëreni motorin të punojë afërsisht 10 deri në 30 minuta. Kullojeni pastruesin dhe pastroni sistemin e ftohjes me ujë. Mbushni sistemin e ftohjes sipas udhëzimeve të prodhuesit. Përmbajtja (300 ml) është e mjaftueshme për 10 litra ujë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Radiator Cleaner”