Radiator Stop Leak

600 L

Kategori: ,

Përshkrim

  • Lloji I aditivit: Aditiv per ftohes
  • Për të gjitha sistemet e ftohjes dhe ngrohjes së ujit, pavarësisht nëse ata kanë një filtër uji të integruar. Gjithashtu i përshtatshëm për ftohësit e aluminit dhe plastikës.
  • Permbajtja: 150 ml
  • Perdorimi: Shkundni mirë përpara përdorimit. Shtoni përmbajtjen në sistemin e ftohjes gjatë temperatures së funksionimit. Ndizeni ngrohësin. Pastaj drejtoni mjetin për të paktën 10 minuta. Përmbajtja do të zgjasë deri në 10 litra ftohës.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Radiator Stop Leak”