Shtëpia e Lodrave Frozen Vila

990 L

Përshkrimi

Shtëpia e Lodrave Frozen

  • Shtëpitë e lodrave me karakteret e Frozen për vajzat e vogla të cilat i adhurojnë këto personazhe.
  • Përbëhet nga 1 shtëpi, pajisje të tilla si karrige, divane dhe të tjera.
  • Dimensionet e paketimit: 30 x 8 x 10 cm .

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Shtëpia e Lodrave Frozen Vila”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh