SlovenFreeze XLC

590 L

SlovenOil SlovenFreeze XLC

MB-Approval 325.3

Audi/VW/Seat/Škoda: TL-774D, -774F = G 12, G 12+

MAN 324: Typ NF, Typ SNF

Renault-Nissan

BS 6580:1992

ASTM D3306

Slovenfreeze XLC është fluid i patretur për mbrojtjen aftgjate të sistemeve të ftohjes së motorëve, nga ngrirja dhe korozioni.

Mënyra e përdorimit: Slovenfreeze XLC futeni në sistemin e ftohjes dhe pastaj shtoni ujë në sasi sipas tabelës së përzierjes për të arritur pikën e dëshiruar të mosngrirjes

Kategoria:

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “SlovenFreeze XLC”