SlovenOil ATF D III

1,090 L

SlovenOil ATF D III

GM Dexron III G Caterpillar TO-2 GM Dexron II E

Denision HF-0

Ford: Mercon M 940127

ZF TE-ML14 D, ZF TE-ML04D, ZF TE ML09A in 09B

Allison C4

MAN: 339-C

Voith Diwa in Midimat

Vaj hidraulik për përdorim në transmisione (ndërrues) automatike si dhe sisteme hidraulike të automjeteve. Përdoret edhe në sisteme hidraulike industriale. Vaji në kushte të vështira pune dhe ndërrime të mëdha temperaturore mundëson punë të papenguar të transmisioneve apo sistemeve hidraulike. Vaji për dallueshmëri është ngjyrosur në të kuqe.

Krahaso

Përshkrimi

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “SlovenOil ATF D III”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss