Solucion Sonax Për Pastrim Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.

1,690 L

Krahaso

Përshkrimi

Solucion Sonax Për Pastrim Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.

• Pastron sipërfaqet e brendëshme të lëkurës në makinë.
• Largon papastertitë, jep shkëlqim dhe nuk dëmton materialin.
• Është në formë shkume dhe sasia 400 ml.
• Produkt origjinal gjerman.

Ref.289300

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Solucion Sonax Për Pastrim Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss