Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Makinës Suaj.

1,590 L

Përshkrimi

Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Makinës Suaj.

• Pastron dhe heq edhe njollat më të forta si yndyrnat, bloza e papastërti të tjera.
• Largon papastërtitë, jep shkëlqim dhe nuk dëmton materialin.
• E përshtatshme për sipërfaqet mat apo me shkëlqim.
• Sasia është 500 ml.
• Produkt origjinal gjerman.

Ref.293241

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Makinës Suaj.”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh