Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.

1,590 L

Krahaso

Përshkrimi

Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.

• Pastron sipërfaqet e brendshme të lëkurës në makinë.
• Largon papastërtitë, jep shkëlqim dhe nuk dëmton materialin.
• Sasia është 250 ml.
• Produkt origjinal gjerman.

Ref. 289100

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Solucion Sonax Për Pastrimin Dhe Mirëmbajtjen E Tapicerisë.”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss