Sonax Pastë Abrazive Pa Silikon

890 L

Krahaso

Përshkrimi

Pllaka abrazive pa silikon me përmbajtje të lartë gërryese për lëmimin e shtresave të dëmtuara.
Heq shenjat e krijuara nga ekskretimi i zogjve, insektet dhe rrëshirat e drurit në llak.
Për të gjitha tipet dhe ngjyrat e bojës.
Heq implantet e pluhurit, mjegullën e bojës, shenjat nga lëmimi.
E përshtatshme për restaurimin e bojërave të dëmtuara.
Sasia 75 ml
Produkt origjinal Gjerman

Ref.320100

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Sonax Pastë Abrazive Pa Silikon”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss