Sonax, Solucion I Cili Redukton Tymin E Automjeteve

1,190 L

Përshkrimi

Sonax, Solucion I Cili Redukton Tymin E Automjeteve

Mbyllni pËrkohesisht cdo rrjedhje të motorit dhe zvogëloni djegien e vajit.
Zvogëlon gjithashtu fërkimet, zhurmat në motor dhe zgjat jetën e tij.
Sasia 250 ml.
Produkt origjinal gjerman.

Ref.517100

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Sonax, Solucion I Cili Redukton Tymin E Automjeteve”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh