Sonax Solucion Koncentrat Për Pastrim Të Brendshëm

1,290 L

Përshkrimi

Sonax Solucion Koncentrat Për Pastrim Të Brendshëm

• Pastrues special për të gjithë automjetin për pjesën e brendshme të tij.
• Për sipërfaqet plastike dhe tekstile, siç janë ndriçimi i brendshëm, kabineti, tapiceria dhe pjesa e sipërme e automjeteve.
• Heq thellësisht dhe butësisht edhe papastërtitë e forta.
• Sasia është 500 ml.
• Produkt origjinal gjerman.

Ref.321200

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Sonax Solucion Koncentrat Për Pastrim Të Brendshëm”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh