Sonax, Solucion Pastrues Dhe Lucidues Për Xhamat.

1,290 L

Përshkrimi

Sonax, Solucion Pastrues Dhe Lucidues Për Xhamat.

• Një performancë të shkëlqyer në efektin e pastrimit te xhamit .
• Nuk lë vija pas pastrimit .
• Bën që xhami të jetë gjithmonë i pastër dhe transparent.
• Sasia 250 ml.
• Produkt origjinal gjerman.

Ref.274100

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Sonax, Solucion Pastrues Dhe Lucidues Për Xhamat.”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh