Tavolinë Hekurosje

Përshkrimi

Tavolinë Hekurosje

  • Materiali metalik dhe pjesë plastike tek këmbët.
  • Përmasat e tavolines janë 122 x 40 cm, përmasat kur tavolina hapet 122x40x90cm.
  • Lartësi e rregullueshme e këmbëve të tavolinës në mënyrë që trupi të rrijë drejtë dhe mos të ketë nevojë për tu përkulur.
  • Me vend për të mbajtur hekurin.
  • Nje produkt i nevojshëm dhe tepër praktik për shtëpinë tuaj.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Tavolinë Hekurosje”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh