Tenxhere Me Veshje Guri

Krahaso
Kategoria:

Përshkrimi

  • Me diametër 22 cm, 24 cm dhe 26 cm.
  • Me kapak xhami që krijon gatim me të sigurt dhe më të shijshëm për shkak të avullit që krijon.
  • Material alumin me veshje guri nga jashtë dhe brenda
  • Veshja e gurit nuk lejon ushqimet të ngjisin gjatë procesit të gatimit gjithashtu redukton edhe kohën e gatimit
  • Tenxhere me diametër 22 cm ➡️ 2,690 Lekë
  • Tenxhere me diametër 24 cm ➡️ 2,790 Lekë
  • Tenxhere me diametër 26 cm ➡️ 2,890 Lekë

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Tenxhere Me Veshje Guri”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Dismiss