Thekëse Buke

2,490 L

Kategoria:

Përshkrimi

– 2 hapsira për thekjen e bukës në mënyrë të shpejtë dhe të njëtrajtshme në të dy anët.
– Trupi i thekëses është plastik ndërsa i gjithë paneli i brendshëm është çelik Stainless Steel.
– Mbyllje automatike dhe dalje e fetës së bukës automatikisht.
– Koha e thekjes 1-2 minuta.
– Me sistem vetëpastrues që nuk lejon bllokimin nga thërrimet
– 7 nivele për thekjen e bukës
– Funksion anullimi dhe ngrohje
– Fuqia 750-850 W
– Përmasat 16 cm x 23.5 x 14 cm
– Tensioni 220 V
– Frekuenca 50 Hz

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Thekëse Buke”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh