Tigan Me Veshje Guri

24 cm ➡ 2,990 Leke

28 cm ➡ 3,190 Leke

Kategoria:

Përshkrimi

🔸️ Me diametër 24 cm ( 2.75 litra) dhe 28 cm ( 3.45 litra)
🔸️ Veshje graniti, nuk ngjit, material rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve.
🔸️ Kapak qelqi i temperuar, rezistent ndaj temperaturave të larta dhe nxehtësisë.

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Tigan Me Veshje Guri”

Transport falas për porosi mbi 5,000 lekë! Mos e merr parasysh