Turtle Wax Pastrues Disqesh Redline 500ml

1,190 L

Kategoria:

Përshkrimi

• E thjeshte per tu perdorur pa patur nevoje ta ferkoni , thjesht sperkateni dhe shpelaheni .
• E sigurt dhe pa acid .
• Vjen me paketim 500ml .
• Lexoni udhezuesin para perdorimi .

 

Përshtypje

Ende nuk janë shkruar përshtypje.

Shkruani përshtypjet për “Turtle Wax Pastrues Disqesh Redline 500ml”